Fogyókúra

„A fogyókúrák önmagukban általában több kárt, mint hasznot hoznak.”

Új megközelítés a fogyókúrában:

Minden élet a belekben kezdődik. A fogyókúrát az eldugaszolódott belek felszabadításával kell kezdeni. A belek adják az immunrendszert, ha a belek lakói a hasznos bélbaktériumok és mikroorganizmusok életterét csökkentjük, lassul az anyagcsere, csökken a vitaminok és immunvédő (pl. gyulladáscsökkentő anyagok) termelése és akadozik a tápanyag felszívódás. Ilyenkor öregszünk, lassúbbak, fáradtabbak és betegesebbek leszünk. Amennyiben hízásra hajlamosak vagyunk még meg is hízunk. Az idegrendszer, a bélrendszer és az agy folyamatosan kommunikál egymással. Ezért ha idegesek vagyunk, akkor az hat a belekre, de fordítva is igaz, a rossz emésztés egyensúlyzavart okoz a homeosztázisban, ami csökkenti dinamikánkat. A szervezet mindig az egyensúlyra törekszik, nekünk is így kell tennünk, hogy betegségek százait engedhetjük így el.

Béltisztítással a testsúly csökkenése természetes úton történik.

A fogyókúra nem a kalóriaszámoláson, hanem az élelmiszerek emészthetőségén és minőségén kell, hogy alapuljon. A fogyókúra nem csak helyes táplálkozást, tudatos folyadékbevitelt és mozgást, hanem a pozitív gondolkodást is magában kell foglalja. A lelki egyensúly hatással van, a tápanyag felszívódásra, a méreganyagok kiválasztására, az anyagcserére.  A belekben található az immunrendszer 70%-a, a belek egyensúlya, a bélflóra egyensúly meghatározó a súlyfeleslegünk és hangulatunk szempontjából is. Hiba tehát azt gondolni, hogy az egészség csak a helyes táplálkozáson múlik.
A bélflóra felelős a tápanyagok felszívódásáért, bizonyos vitaminok és gyulladáscsökkentő, immunvédő anyagok termeléséért, az anyagcseréért. A bélflóra nagyon érzékeny, a bélflóra egyensúly könnyen kibillen a rossz technikájú étkezés, a hangulatromboló ételek és a stressz hatására is.
A fogyókúra sikertelensége, hogy nem a gyökerét kezeljük az elhízásunknak.

Mit keres a béltisztítás a fogyókúrában?

Mérgek áradata: kén-dioxid a levegőben, ólom a vízben, rovarirtó szerek a zöldségekben és gyümölcsökben, nehézfémek a talajban, oldószerek és színezőanyagok a házban és a ruhákban, hormonok a húsfélékben…
A táplálkozási lánc utolsó tagjaként minden méreg ami a földbe, levegőbe, vízbe és talajba került, átkerül a növényekre állatokra majd a tányérunkon köt ki.
Amit nem választunk ki, azt elraktározzuk a zsírszövetbe és a zsigeri szervekbe.
(az állatoknál ez ugyanígy történik, ezért ne egyél belső szerveket, mert így töményen jutsz hozzá a káros anyagokhoz)

Az ősember étkezése nem volt éppen rendszeres, ezért kialakult a raktározás. Zsírszövetekbe raktározta szervezete a felesleges kalóriákat a rosszabb időkre. Ez máig nem változott, zsírsejtjeinkben található egy zsírcseppecske, amelyben zsírmolekulák raktározódnak, ez pedig óriási gömbbé tud alakulni.

A Liopdrink fogyókúra alapelve szerint, attól hízunk, hogy beleink ki se látnak a méreganyagok tengeréből, a zsírsejtek és kötőszövetek savraktárként üzemelnek. A belek flórájának egyensúlya és egészsége az erős immunrendszer és a hosszú élet titka, ami az anyagcserét is meghatározza. Az elhízás és a betegségek összefüggenek a szervezet mérgekkel és savakkal való telítődésével és gyulladt állapotával. A hosszú távon is hatékony súlycsökkentés elérése érdekében rendszeresen meg kell tisztítani a szervezetünket. A belek tisztítása során több kiló, az évek során lerakodott bélsártól tudunk megszabadulni, amivel az anyagcserét tudjuk fokozni. Az egyensúlyban lévő bélflóra tápanyagokat tud újra beépíteni és termelni.
Ezenfelül a béltisztító fogyókúra nagy hangsúlyt fektet a lazításra, a stressz csökkentésére, mert a belek egyensúlyi állapota függ az agy és az idegrendszer állapotától is.

Lipo+, Egyél – Igyál – Fogyjál – Gyógyulj!
Magyarország és Lipo+ fogyókúra láz

Sikere abban rejlik, hogy a béltisztítás „az alig eszem mégis hízom” típusú embereknek is gyors, látványos eredményt hoz. Hogy miért pont a béltisztítás? A válasz egyszerű: ha a belek elsalakosodnak, akkor két dolog történik, gátat szabunk a hasznos (éltető) anyagok felszívódásának és ugyanilyen éltető (immunerősítő) anyagok termelésének. A belek flórája (bélflóra) egyensúlya kibillen és hamis üzeneteket küld az agynak, mint például, hogy éhes. 35 éves korunkra a belekben már 1,5 kg bélsár is lehet, ami egy spirált indít be, egy ördögi kört amibe az idegrendszer is szerepet kap, így még a közérzetünk és személyiségünk egyensúlya is veszélybe kerül.

Béltisztító fogyókúra

Életmódon alapuló fogyókúra, amely a „csípőn és hason, nem a súlyon” megmutatkozó változásokat részesíti előnyben.
A cél, megértetni, hogy a fogyókúra egyszerűbb, ha tudjuk, hogyan működik az emberi szervezet. A fogyókúrás diéták általában, helytelenül önsanyargatók, bűntudatot keltők. A fogyókúrák, a szervezet működésének ismerete nélkül általában levertséget eredményeznek, a diétázó rögeszmés lesz, vágyik bizonyos ételekre, amelyeket aztán mértéktelenül eszik, és mindez kiegyensúlyozatlan és kontrollálatlan evéshez vezet. A hangulatjavító béltisztítás, nem egyszerű fogyókúra, hanem egy egészségmegőrző és egészség visszaállító program. A mozgást és pozitív életszemléletet is magában foglaló, béltisztítás nem enged a jó-jó effektusnak, ami a fogyókúra ellensége.

A béltisztítás mellékhatása a fogyás.

A belek adják az immunrendszer 70%-át. A belekben élő mikroorganizmusok és baktériumok egyrészt beépítik a táplálékokból a hasznos tápanyagokat, másrészt vitaminokat és immunvédő anyagokat termelnek. Minden ember bélflórája egyedi, mint egy ujjlenyomat. Ha a bélflóra egyensúlya felborul,  zavar keletkezik a tápanyagellátásban, gyengül az immunrendszer és a hízásra hajlamosaknál súlyfelesleg jön létre. A has és a csípő elváltozásai mindig utalnak a bennünk zajló folyamatokra (részletesebben, lásd lapos has link alatt). Az egyensúlyt felborító tényezők: a stressz (bánat, önértékelési zavar, szorongás, idegesség, feszültség…) helytelen táplálkozás, mozgáshiány, élvezeti szerek és antibiotikumok. A gondot a beleken lerakodott bélsár, a bélgázok, a hasznos bélbaktériumok hiánya és a patogének megjelenése jelenti. A bélsár és bélgázok miatt nő a savak és mérgek raktározása a zsírsejtekbe.

A jól működő emésztőrendszer, a lúgos bázisú belek, az egészség, a szépség és a fogyókúra alapja.

Bélflóra: mikroorganizmusok és baktériumok közössége. Súlya: 1,5 kg.
Szerepe: véd a kórokozókkal szemben, táplál és beépít, az immunrendszer 70%-át adja.

Fogyókúra több kiló salak nélkül

A béltisztító kúra éhségcsillapító és anyagcsere serkentő, mert a belek több kiló salakanyaga tápanyag felszívódási gondokat okoz és éhségérzet üzenetet küld az agynak. A belekben uralkodó lúgos környezetében a belek lakói lebontó és építő, beépítő  munkát végeznek, savas közegben viszont a rossz mikroorganizmusok és betolakodók lesznek többségben akik szaporodásukhoz egyre több ételt kérnek. Nem te leszel éhes, hanem ők, te csak mint gazdaszervezet meg kell etesd őket.

Fogyókúra helyett mértékletesség és rendszeres béltakarítás

Fogyókúrás praktikák
Lehetőleg minél természetesebb formában fogyasszuk az ételeket.
Fontos arra törekednünk, hogy minél kevesebb finomított, feldolgozott élelmiszerrel éljünk, és az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás részét képező, teljes kiőrlésű gabonák és zöldségek uralják asztalunkat. Mindent lehet, a lényeg a mértékletesség.
A béltisztítás mellett figyeljünk arra, hogy naponta legalább ötször együnk keveset, és jól rágjunk meg minden egyes falatot. A fegyelmezett időbeosztás és rágás programja a rendszeres béltisztítás, a belek flórájának megtáplálása az emésztés fokozásával és az anyagcsere serkentésével segíti a testsúlycsökkentést.

A Lipo+ összetevői arra hivatottak, hogy fokozzák a tápanyagok felszívódását a gyomorban és a bélrendszerben, vagyis végső soron serkentsék az anyagcserét.
A fogyókúra első lépése a béltisztítás. A Lipo+ kiűzi a bélsárt és a bélgázt. Hangulatjavító összetevői fokozzák és tartóssá teszi az eredményeket, javítva a közérzetünket. A bélflóra újra lúgos irányt vesz, a prebiotikum személyre szólóan telepíti vissza a bélflórát, hogy a szervezet el tudja engedni a zsírszövetbe raktározott savakat.

A fogyókúrás mentalitáson kell változtatni. El kell engedni a görcsöt.

Érezzük magunkat jól az evéstől, és ne vegyük észre, hogy fogyókúrázunk. Figyeljünk a testünk jelzéseire, értsük meg az éhség okait, és a tápanyagok ismeretében tudatosan válasszuk meg a számunkra megfelelő élelmiszereket. Minden szervezet más, ne kövessünk diétás trendeket, ne sanyargassuk magunkat. Törekedjünk a változatos és könnyen emészthető étrendre, hagyjunk fel a kalóriaszámolgatással. Tudatosítsuk magunkban, hogy a testmozgás jóleső érzést ad, és jót teszünk vele magunknak, ne a súlyvesztésre koncentráljunk. Mindent lehet, semmi nem tiltott csak a mértékletességre ügyelj!

Fogyókúra - Érezd magad jól, miközben fogysz! Holisztikus megközelítés.

Mindig törekedjünk a mértékletességre és a változatosságra. Amikor eszel, azt úgy tedd, hogy ne csak a test hanem a lélek is jóllakjon. Élvezd az ételek illatát, rágj alaposan, minden nap egyél legalább ötször, rendszeresen végezz béltisztítást, hogy az egészségedet és anyagcserédet védő hasznos bélbaktériumok teljes erőbedobással dolgozhassanak. Ügyelj a lazításra a pozitív gondolatokra,  mozgasd át a tested.  A lélek és a test harmonikus egységet alkot, az önsanyargatás, a bűntudat, a szégyenérzet, az önértékelési zavar nem csak a fogyókúrád ellensége, hanem betegségek alapozói.
Amikor éhesek vagyunk, ne szégyenkezzünk, ha megkívánunk valamilyen ételt!

Csatlakozz hozzánk!

©2013 Laposhas.com - Lipodrink | © NATUR TANYA® - Élj a természettel!